Gossip Girl

Vse o Gossip Girl
 
KazaloPortalCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Biografija

Go down 
AvtorSporočilo
Sara.

avatar

Število prispevkov : 103
Join date : 03/10/2009
Age : 26
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Biografija   Čet Okt 08, 2009 9:34 pm




Taylor Michelle Momsen je ameriška televizijska in filmska igralka, pevka ter fotomodel. Rodila se je 26. julija 1993 v St. Louisu, Missouri, Združene države Amerike, kot hči Collette in Michaela Momsena. Vzgojena je bila v mestecu Potomac v Marylandu, šolala pa se je na Herbert Hoover Middle School in Winston Churchill High School. Njena mlajša sestra, Sloane Momsen, je tudi igralka.



Kariero začne leta 2000 v filmu Grinch.
Potem se leta 2002 pojavi v filmih Janko in Metka, Mali vohuni 2 - otok izgubljenih sanj in Bili smo vojaki.
Leta 2006 jo lahko opazimo v filmu Saving Shiloh, leta 2007 pa se pojavi v filmih Paranoid Park in Underdog, hkrati pa pritegne pozornost v televizijski seriji Opravljivka, kjer je dobila vlogo Jenny Humprey.


Filmografija

2000........................Grinch (Cindy Lou Who)
2002........................Bili smo vojaki Julie Moore
2002........................Mali vohuni 2 - otok izgubljenih sanj (Alexandra)
2002........................Janko in Metka (Metka)
2006........................Saving Shiloh (Samantha Wallace)
2007........................Paranoid Park (Jennifer)
2007........................Underdog (Molly)
2007........................Opravljivka (Jenny Humphrey)



Pesmi


~ "Rudolph the Red-Nosed Reindeer"
~ "One Small Voice"
~ "Christmas, Why Can't I Find You?"

_________________


XOXO
Gossip girl
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
Biografija
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Gossip Girl :: Taylor Momsen-
Pojdi na: