Gossip Girl

Vse o Gossip Girl
 
KazaloPortalCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 Biografija

Go down 
AvtorSporočilo
*Niky

avatar

Število prispevkov : 48
Join date : 08/10/2009

ObjavljaNaslov sporočila: Biografija   Ned Okt 11, 2009 7:20 pm



Leighton Marissa Claire Meester je ameriška igralka,pevka,manekenka in tekopiska.
Rodil se je 9.aprila 1986 v Texsasu,ZDA.

Njeno živlenje:
Leighton se je rodila v Texsaku v zaporu.Njena mama in oče sta prestajala 16 mesečno kazen zaradi marihuane.Pri 11 letih se je preselila k svoji teti v New York City.

Kariera

Njena kariera se je začela leta 1999 pojavil v prvem filmu Alysse Turner v Law & Order.Nato se je pojavila v filmu Hangman's Curse, ki je bil posnet po romanu Franka Peretti.Kasneje je zaigrala tudi v 24,Sedma nebesa in Veroinica Mars.Leta 2007 se je pojavila v mladinski nanizanki Opravlivka.Tam je odigrala glavno vlogo in z to vlogo je zaslovela. Aprila 2009 se je Leighton začela zanimat za glasbo in še isti let je poslena ploščo z naslovom Good Girls Gone Bad ki ga posnela v sodolovanju z skupino Cobra Starship.Poleg igranja in petja ima Leighton svojo kolekcijo oblačil.

Filmografija

-1999........Law & Order
-2001.........
Boston Public
-2002...........
Once and Again............Family Affair
-2003..........Tarzan.............
Hangman's Curse
-2004............
Hollywood Division...........Sedma nebesa........24.........Crossing Jordan...........Entourage
-2005..........
8 Simple Rules..........Veronica Mars..........Surface
-2006..........Flourish............Inside.........Numb3rs..............House MD
-2007..........
Drive-Thru..........Remember the Daze..........The Haunting of Sorority Row.......Shark.....Opravljivka


Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
Kati

avatar

Število prispevkov : 88
Join date : 20/10/2009
Age : 23
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Biografija   Tor Okt 20, 2009 5:20 pm

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 
Biografija
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Gossip Girl :: Leighton Meester-
Pojdi na: